Why planning a holiday can be almost as much fun as the holiday

I have discovered something truly great: a holiday doesn't have to begin and end with the time you actually spend away from home.

Kroaci

8 vende epike në Kroaci që duhet t’i shihni

Kroacia është shtet vetëm prej vitit 1991. Por, historia e këtij vendi daton që prej kohërave të lasht...

Kjo parajsë bregdetare kroate të lë pa fjalë

Ishulli i Hvar në Kroaci ishte i nominuar si një nga destinacionet më të mira për këtë verë.

Këto shkallë në Kroaci lëshojnë muzikë sa herë që uji i prekë

Të ecësh buzë detit në një ditë të bukur, duke i shikuar valët teksa mbulojnë njëra-tjetrën dhe pr...

Këto gjëra mos i bëni asnjëherë kur jeni në Kroaci

Kroacia varet shumë nga turizmi – por kroatët presin që turistët ta respektojnë vendin dhe kulturën e ...

Ujëvarat magjike të Kroacisë nën dimrin e ftohtë

Tamas Toth, një fotograf nga Budapesti, ishte kohët e fundit në një udhëtim spontan dhe të shkurtë...

9 plazhet më të bukura në Kroaci

Shpellat e detit, plazhet e fshehura dhe arkitektura mesjetare janë vetëm disa prej gjërave që pla...

Çifti viziton lokacionet ikonike të Game of Thrones

Cy dhe Kai, të martuar për gjashtë vite, kanë udhëtuar nëpër botë për të parë lokacionet e Game of...

Këto plazhe magjike ndodhen në Kroaci

Shpellat e detit, plazhet e fshehura dhe arkitektura mesjetare janë vetëm disa prej gjërave që pla...

Ky plazh “i fshehur” në Kroaci është emëruar më i miri në Evropë

Në këtë plazh mund të shkoni vetëm përmes ngjitjes në shkëmbinj, kalimit të rrugëve të ngushta ose...

5 vendet ku mund të shihni ujin më të kaltër në botë

Nganjëherë, e gjitha çfarë të duhet është të rifreskosh trupin dhe mendjen pranë një deti të qetë ...