Why planning a holiday can be almost as much fun as the holiday

I have discovered something truly great: a holiday doesn't have to begin and end with the time you actually spend away from home.

Kroacia

8 vende epike në Kroaci që duhet t’i shihni

Kroacia është shtet vetëm prej vitit 1991. Por, historia e këtij vendi daton që prej kohërave të lasht...

Këto gjëra mos i bëni asnjëherë kur jeni në Kroaci

Kroacia varet shumë nga turizmi – por kroatët presin që turistët ta respektojnë vendin dhe kulturën e ...

Ujëvarat magjike të Kroacisë nën dimrin e ftohtë

Tamas Toth, një fotograf nga Budapesti, ishte kohët e fundit në një udhëtim spontan dhe të shkurtë...

9 plazhet më të bukura në Kroaci

Shpellat e detit, plazhet e fshehura dhe arkitektura mesjetare janë vetëm disa prej gjërave që pla...