Why planning a holiday can be almost as much fun as the holiday

I have discovered something truly great: a holiday doesn't have to begin and end with the time you actually spend away from home.

Plazh

Ky vend ka plazhin më të mirë në Evropë

Edhe zyrtarisht Spanja është vendi me plazhin më të mirë në Evropë, sipas rezultateve të një sondazhi ...

Plazhet që duhet t’i shihni, të paktën një herë në jetë

Çfarë mendoni kur e dëgjoni fjalën “pushim”? Nëse është të qëndrosh pranë një uji të kthjellët në ...

Ky është plazhi më i madh në Evropë i bërë nga dora e njeriut

Turistët nga e gjithë bota të cilët pushtojnë bregdetin e Spanjës çdo vit, tani kanë edhe një atra...

Ky padyshim është plazhi më i çuditshëm në botë

​Ky është plazhi më i çuditshëm që mund të keni parë ndonjëherë. Ka ujë të kripur kristalt të past...

Plazhet sekrete më të mira në botë

Problemi me gjetjen e një parajse bregdetare është se shpesh duhet ta ndani me pushuesit e tjerë.<...

Këtij plazhi natyra i ka dhuruar një pamje mahnitëse me rërë qelqi

Ky është plazhi në Rusi në të cilin natyra ka mbledhur mbeturinat më të shëmtuara të njeriut dhe i...

Ky plazh në Turqi ka ujin më të kaltër në botë

Kur mendojmë për plazhin, mendja na shkon tek ato më të mirat në botë – si për shembull Havai, Kar...

Plazhe të pabesueshme në botë me ngjyrë rozë

Plazhet me rërë dhe ujërat e kristaltë mahnitin shumicën e njerëzve kudo që ndodhen – sidomos kur ...

Ky plazh është njëri nga më të bukurit në Evropë

Bota ka shumë plazhe magjepsëse, por vizitorët gjithnjë kërkojnë plazhe interesante për të vizitua...