Why planning a holiday can be almost as much fun as the holiday

I have discovered something truly great: a holiday doesn't have to begin and end with the time you actually spend away from home.

Qytete

Qytetet më të mira në botë për të rinjtë

Një studim i ri ka zbuluar qytetet më të mira për të rinjtë – sidomos gjeneratën e vitit 2000 – dhe Be...

15 qytetet më të mira të Evropës

Çdo vit, Travel + Leisure i pyet lexuesit e saj për eksperiencën e tyre gjatë udhëtimit nëpër vend...

12 qytetet të cilat duhet t’i vizitoni para se të vdisni

Dëshira për të udhëtuar nuk largohet kurrë. Pa marrë parasysh se sa i vjetër bëhesh, gjithmonë do ...

Këto janë qytetet më të vjetra në botë

Edhe pse kanë kaluar me qindra vite, disa qytete antike vazhdojnë ta ruajnë arkitekturën dhe vazhd...

Këto janë qytetet më mikpritëse në botë për turistët

Një listë e re ka radhitur Singaporin si qytetin më mikpritës në botë.

Kështu duken vendet e botës nga hapësira

Keni qenë ndonjëherë kureshtarë ta shihni se si duken vendet e ndryshme të botës nga hapësira?

Qytetet më të mira të botës, që duhet t’i vizitoni

Të gjithë ne kemi objektiva të ndryshme sa i përket pushimeve, por zgjedhja e një vendi të përsosu...

20 qytetet më të vjetra të botës

Edhe pse kanë kaluar me qindra vite, disa qytete antike vazhdojnë ta ruajnë arkitekturën dhe vazhd...

Këto qytetet madhështore të gjithë duan t’i fotografojnë

Ka shumë vende të bukura në botë. Por disa mbesin më të popullarizuara se disa të tjera. ...

Këto qytete të bukura evropiane duhet t’i vizitoni qysh tani

Evropa është me të vërtetë e bukur – dhe e lirë – për t’u vizituar, sidomos gjatë sezonës së verës...