Why planning a holiday can be almost as much fun as the holiday

I have discovered something truly great: a holiday doesn't have to begin and end with the time you actually spend away from home.

Rusi

Brenda qytetit më të ftohtë në botë, aty ku temperaturat shkojnë deri në -71 gradë

Të jetosh në fshatin e vogël të Oymyakon, në Rusi nuk është lehtë, pasi ai cilësohet si vendi më i...

Këtij plazhi natyra i ka dhuruar një pamje mahnitëse me rërë qelqi

Ky është plazhi në Rusi në të cilin natyra ka mbledhur mbeturinat më të shëmtuara të njeriut dhe i...

Jeta brenda qytetit më të ftohtë në botë

Të jetosh në fshatin e vogël të Oymyakon, në Rusi nuk është lehtë, pasi ai cilësohet si vendi më i...