Why planning a holiday can be almost as much fun as the holiday

I have discovered something truly great: a holiday doesn't have to begin and end with the time you actually spend away from home.

Udhëtim

A është mirë të fluturoni me aeroplan gjatë shtatzënisë?

Rekomandohet që fluturimi me aeroplan të bëhet në mes të shtatzënisë, midis javës 14 dhe 18, kur r...

Braktisi punën për të udhëtuar botën me macen e tij

Rich East nga Australia, udhëton nëpër botë prej kur e braktisi punën më 2015. Ai këtë udhëtim të ...

Njihuni me qenin që udhëton botën

Zoltan Attila Kecskes, një turist dhe bloger nga Britania, pëlqen të udhëtojë nëpër botë. Kudo që ...

Udhëtoi botën dhe kapi këtë video mahnitëse me dron

Leo Cittadella udhëtoi përreth botës një vit më parë, për të na treguar se sa i mrekullueshëm është planet...

Tri arsye pse duhet të udhëtoni qysh tani

Të gjithë kemi nevojë për një pushim, por nëse jeni të punësuar, do të keni shumë arsye se përse n...

Kjo vajzë udhëton botën pa paguar asnjë cent!

Shumica e njerëzve ndjehen me fat nëse mund të shkojnë në një pushim njëherë në vit, por një vajzë...

Çifti që braktisi çdo gjë për të udhëtuar botën

Pothuajse çdo ditë ka një histori të re rreth njerëzve të cilët lodhen duke punuar nga ora 9 në 5,...

10 filmat të cilët do t’ju inspirojnë të udhëtoni nëpër botë

Të gjithë i duan pushimet. Të pish verë në Paris, të notosh në Greqi ose thjeshtë të vizitosh qyte...

Turisti vizitoi monumentet më të rëndësishme të botës me biçikletë

Shumica e njerëzve nëpër qytetet më të mëdha të botës përdorin biçikletat e tyre për të udhëtuar n...

Çifti udhëton botën me shtëpinë e tyre furgon

Prej udhëtimeve në plazhe tropikale e deri tek udhëtimet në male, shumë çifte ëndërrojnë që ta bëj...