Why planning a holiday can be almost as much fun as the holiday

I have discovered something truly great: a holiday doesn't have to begin and end with the time you actually spend away from home.

UNESCO

Vendet magjike të mbrojtura nga UNESCO të cilat duhet t’i vizitoni

Disa përfaqësojnë anën gjeniale kreative të njeriut, përderisa disa të tjera janë dëshmi të tradit...

Destinacione të pabesueshme që kanë hyrë nën mbrojtjen e UNESCO-s

Lista e UNESCO-s përmban disa prej ikonave më të famshme të botës, si Taxh Mahallën, Kanionin e Ma...

“Qyteti i Gurit”, mrekullia që duhet parë!

Petra, e njohur si Raqmu, është një qytet historik dhe arkeologjik në Jordaninë jugore.  Qyteti është i fa...