Të ecësh në “Shkallët drejt Parajsës”, vendit të mahnitshëm në Havai

Në ishullin havaian të Oahu-së, turistët mund të ngjiten në 3,922 shkallët prej çeliku për të shkuar në Parajsë – ose shumë afër saj, të paktën.

Edhe pse ky vend me këto shkallë, të ashtuquajtura “Shkallët drejt Parajsës”, ka qenë i mbyllur për publikun për më shumë se 30 vjet, pritet që ky vend të hapet dhe të bëhet një tjetër atraksion për turistët.

Shkallët në shikim të parë mund të duken të frikshme, por ato janë shumë të sigurta, thonë disa turistë që e kanë vizituar atë tashmë disa herë ilegalisht.

Ngjitja dhe ecja nëpër këto shkallë të japin mundësinë për të shikuar një pamje mbresëlënëse atje poshtë të një pjese të Oahu-së. Se si duken “Shkallët për në Parajsë” mund ta shihni në këto fotografi që janë postuar në Instagram nga njerëzit të cilët i kanë vizituar ato:

56429496290000da004dcafe DSC08316-1024x683 DSC08349-1024x683 Haiku-Stairs-Oahu-Hawaii Haiku-Stairs-Rainbow-Oahu-Hawaii-Wanderlusters-950 Haiku-Stairs-Windward-Side Screenshot_57 Screenshot_119 Screenshot_214 Screenshot_310 Screenshot_411