Transformimi i bukur i vendeve të ndryshme të botës gjatë dimrit

Dimri është këtu, të paktën për ata që jetojnë në hemisferën veriore, dhe me të vjen një ndryshim i madh sezonal.

Gjethet kanë shkuar dhe pemët tani janë zhveshur, bari në disa vende tashmë është fshehur nën dëborë.

Pamja është pothuajse e panjohur kur krahasohet me muajt e verës, dhe siç do ta shihni në këto fotografi, shumë vende duken me të vërtetë ndryshe në stinët e kundërta.

Të mbledhura nga Bored Panda, më poshtë mund ta shihni koleksionin e fotografive të vendeve më të bukura të botës, para dhe pas ardhjes së dimrit.

Prej Nju Jorkut dhe Norvegjisë e deri tek Islanda dhe Japonia, do të mahniteni se sa shumë mund të ndikojë stina në pamjen e një vendi.

Miçigan, SHBA1

Liqeni Bled, Slloveni2

Hamnoy, Norvegji3

Fshati Historik i Shirakava-së, Japoni4

Tempulli Natadera, Japoni5

Liqeni Vanaka, Zelandë të Re6

Parku Kombëtar Jozemite, SHBA7

Pergola, Parku Qendror, Nju Jork, SHBA8

Landvasser Viaduct, Zvicër9

Vilnius, Lituani10