“Tuneli i Dashurisë”, vendi natyror më romantik në botë

Kjo hekurudhë e zënë në mes të një tuneli gjethesh është padyshim vend më i preferuar për fotografët dhe një vendtakim i bukur për të dashuruarit. 

Edhe pse padyshim është shumë romantik, aty ka një tren që kalon tre herë në ditë për të dërguar drunj në një fabrikë. Çiftet duhet të jenë të kujdesshëm kur të shkojnë për të bërë fotografi, për shkak se mund të goditen nga treni.

Ky vend magjik ndodhet në Klevan, Ukrainë. Se si duket ai, mund ta shihni në fotot më poshtë:

Fairy-Tale-Tunnel-of-Love-1020x610 Leafy-Tunnel-Of-Love-In-Ukraine-1 Leafy-Tunnel-Of-Love-In-Ukraine-2 Leafy-Tunnel-Of-Love-In-Ukraine-5 Leafy-Tunnel-Of-Love-In-Ukraine-7 Tunnel-of-Love-889x610 Tunnel-of-Love-Train-1020x610 Tunnel-of-Love-Ukraine-1020x610 Ukraine-Tunnel-of-Love1-1020x610alagut1_11502 tunnel_of_love_ukraine_7

Fotografitë: Lucy Wang