Turistët flenë mijëra metra mbi Alpet në Itali

Ky “installacion” në Monte Piana, Itali ishte bërë për të qenë një simbol i paqes për nder të ushtarëve të cilët vdiqën gjatë Luftës së Parë Botërore.

Këto fotografi madhështore shfaqin disa persona të guximshëm të cilët vendosën të pushojnë në shtretër të lidhur në litarë rreth 100m lartë nga toka.

Një grup i 26 njerëzve ecën përreth Monte Piana-së, në Itali dhe vendosën që të pushojnë në shtretërit e tyre të rehatshëm të lidhur në litar, duke kombinuar ngjyrat e ylberit.

Ata aty vendosën të lexojnë gazetë, të luajnë instrumentalë, të hanë dhe t’i japin njëri-tjetrit pije. Shikoni fotografitë nga eksperienca e tyre:

1411036886472_wps_13_epa04404073_a_picture_mad 1411037048455_wps_17_epa04404091_a_picture_mad 1411039643582_wps_29_epa04404092_a_picture_mad 1411039855366_wps_36_epa04404072_a_picture_mad pay-a-rainbow-coloured-line-of-hammocks pay-a-rainbow-coloured-line-of-hammocks-1

Burimi i fotografive: Daily Mail dhe EPA