Turisti vizitoi monumentet më të rëndësishme të botës me biçikletë

Shumica e njerëzve nëpër qytetet më të mëdha të botës përdorin biçikletat e tyre për të udhëtuar nëpër qytet.

Por një çiklist vendosi që të marrë biçikletën e tij për një udhëtim më të gjatë përreth botës.

Chris Astill, 24 vjeç, kaloi tri javë duke udhëtuar me biçikletën e tij në pesë vende dhe shtatë qytete.

Në fotografitë e publikuara online, ai ka dokumentuar udhëtimit e tij me biçikletë në këto vende.

Ai vizitoi Urën e Artë të San Franciskos1

Koloseumin në Romë, Itali2

Ai ishte në Las Vegas dhe u takua me disa banorë3

Chris vizitoi edhe Muzeun Louvre në Paris që ka mure qelqi dhe Kullën e Ajfelit4paris

Ai vizitoi edhe Nju Jorkun5

Dubain6

Skulpturën ikonike ‘Love’ në Nju Jork7

Udhëtoi me biçikletë në shkretëtirat e Dubai8

Vizitoi Taxh Mahallën në Indi9