U tha se ishte një avion me diamanta por nuk ishte në të vërtet ajo cka dukej!

Kur një imazh i pabesueshëm u shfaq në internet duke u shfaqur për të treguar një avion të mbushur me diamant, ajo çuditi internetin.

Por doli se gjithçka nuk ishte ashtu siç dukej – imazhi ishte në të vërtetë rezultat i një pune shumë të zgjuar Photoshop.

Ishte vepra e Sara Shakeel, e cila doli me idenë për imazhin pas kapjes së një fotoje në Islamabad të një avioni të Emirateve, përpara se të fluturonte në qytetin italian të Milanos.

Ajo shpesh vendos fotot në llogarinë e Instagram-it që ajo redakton për t’i dhënë atyre një ndryshim.

Kur ajo postoi pamjen 777 shpejt ajo u bë shumë e njohur, duke mbledhur qindra mijëra shikime – jo më pak për shkak se vetë kompania ajrore e kishte postuar atë me titullin “Paraqitja e Emirateve” Bling “777. Imazhi i krijuar nga @SaraShakeel ‘.

Kjo duke besuar se ishte një aeroplan i vërtetë.

Por të tjerët, me të drejtë, morën në pyetje se si avioni do të jetë në gjendje të fluturojë me peshën e shtuar të diamanteve.

Një përdorues, ‘1000milestotouchdown’, tha: ‘Për fat të keq nuk është e mundur teknikisht. Aeroplani do të ketë shtuar peshë shtesë dhe disa çështje serioze të sigurisë atëherë.

Vetë Sara gjithashtu u përmbyt me pyetje – por përgjigja e saj ishte kjo.

Ajo u mbërthye në Instagram: ‘Pra, aeroplani im ka qenë në lajme kohët e fundit, duke konfirmuar nëse është e vërtetë apo jo, kështu që para se të hiqja, mora një pamje tjetër vetëm për të të lejuar ju që të dini se është e vërtetë’.

Ajo shtoi: “Unë me të vërtetë dhe me ndershmëri e bëra avionin e diamantit për dashurinë e udhëtimit!”

dailymail.co.uk/