Udhëtoi 24,000km për t’i bërë këto foto mahnitëse

Johan Lolos është një fotograf profesionist i cili adhuron udhëtimet. Disa vite më parë, ai la shtëpinë e tij dhe filloi udhëtimin e tij të gjatë dhe të mahnitshëm përreth botës.

Pa marrë parasysh se ku ishte Johan, ai gjithmonë mbante me vete kamerën e tij sepse ishte vazhdimisht i rrethuar nga bukuria e planetit tonë.

Johan e kaloi vitin e kaluar në Zelandë të Re, ku udhëtoi 24,000km për të kapur pamjet më mahnitëse me kamerën e tij.

Ne i morëm fotografitë e tij në uebfaqen e tij, dhe vendosëm që këtë aventurë të tij ta ndajmë me ju.

Shikoni fotot që ai i bëri përgjatë udhëtimit të tij:

654755-1000-1458225021-unspecified-13 654805-1000-1458225021-unspecified-14 654855-1000-1458225021-unspecified-15 654905-1000-1458225021-unspecified-12 655005-1000-1458225021-unspecified-1 655055-1000-1458225021-unspecified-10 655105-1000-1458225021-unspecified-11 655205-1000-1458225021-unspecified-16 655255-1000-1458225021-unspecified-8 655305-1000-1458225021-unspecified-9 655355-1000-1458225021-unspecified 655405-1000-1458225021-unspecified-6 655455-1000-1458225021-unspecified-7 655505-1000-1458225021-unspecified-4 655605-1000-1458225021-unspecified-5

Burimi: Johan Lolos