Udhëtoi botën dhe kapi këtë video mahnitëse me dron

Leo Cittadella udhëtoi përreth botës një vit më parë, për të na treguar se sa i mrekullueshëm është planeti ynë – prej Norvegjisë, e deri në SHBA e më larg.

Përjetojeni natyrën e bukur, kafshët dhe atletët e sportit në aksion, në këtë video epike me dron.

Shikojeni videon më poshtë: