Ujëvarat më magjike në botë

Asgjë nuk e bën një pyll magjik më shumë sesa një ujëvarë magjike e fshehur në të.

Dhe këto janë ujëvarat më magjike nga e gjithë bota, të kapura në fotografi mahnitëse. Prej Chiapas në Meksikë e deri tek ujëvara Purakaunui në Zelandë të Re, këto fotografi do t’ju lënë pa fjalë.

Dhe fotografitë tregojnë se ujëvarat magjike mund të gjenden nëpër gjithë botën. Ushqeni sytë tuaj me shembujt në Uells, Irlandë, SHBA, Kanada e më shumë. Shikoni më poshtë ujëvarat përrallore.

Ujëvara Tahquamenon në Miçigen, SHBA

Ujëvara Lombok në Indonezi

Ujëvara Guanacaste në Kosta Rika

Ujëvara Rio Celeste, Kosta Rika

Ujëvara Iguazu, që ndodhet në kufirin mes Argjentinës dhe Brazilit

Pamje madhështore e ujit të kësaj ujëvare

Një ujëvarë e vogël në Parkun Kombëtar Eravan në Tajlandë

Uji duke rënë me një shpejtësi të madhe në një ujëvarë në Vietnam

Ujëvara e madhe Dat Tav Gyaint në Mainmar

Ujëvara mahnitëse Bigar në Rumani

Ujëvara Shtatë Bunarët në Malejzi

Një ujëvarë magjike në Zelandë të Re

Një tjetër pamje e ujëvarës magjike në Zelandë

Ujëvara Krushuna në Bullgari

Një ujëvarë në Kolumbinë Britanike në Kanada

Ujëvara Glenoe në Irlandë të Veriut

Një ujëvarë në zonën Chiapas të Meksikës

Një ujëvarë spektakolare në një lumë malor në Uells

Një foto mahnitëse e një ujëvare në Parkun Kombëtar Brecon Beacons në Uells

Ujëvara mahnitëse Purakaunui në Zelandë të Re

Uji duke u përplasur mbi gurë në Oregon

Ujëvara mahnitëse Tajovsky në Sllovaki