Vajza që fiton para duke udhëtuar nëpër botë vetëm

Në mars të vitit 2012, Kristin Addis braktisi punën e saj në Kaliforni. Vajza nga Kalifornia paguhet për udhëtimet e saj me anë të këshillave që jep se si mund të udhëtosh e sigurt vetëm.

Addis bleu një biletë njëdrejtimëshe për në Bangkok, duke planifikuar të udhëtonte nëpër Azi Juglindore përmes rrugëve tokësore.

Që nga atëherë, 30 vjeçarja ka qëndruar vazhdimisht duke udhëtuar dhe duke e dokumentuar udhëtimin e saj përmes blogut të saj “Be My Travel Muse” dhe librit të saj, “Të pushtosh malet: Udhëzues femrash për udhëtim solo”.

Më poshtë, përmes fotografive të marra në llogarinë e saj në Instagram, ju do të mund ta shihni rrugëtimin e saj nëpër botë. Shikoni fotot:

screenshot_1 screenshot_2 screenshot_3 screenshot_4 screenshot_5 screenshot_6 screenshot_7 screenshot_8 screenshot_9 screenshot_10 screenshot_11 screenshot_12 screenshot_13 screenshot_14 screenshot_15