Vende të bukura nëpër botë, që nuk janë prekur nga dora e njeriut

Jo shumë njerëz e dinë se ka ende vende në Tokë, në të cilat njerëzit nuk kanë shkuar ende për t’u vendosur aty.

Shumica prej tyre janë pothuajse të paarritshme dhe do të merrnin shumë kohë dhe aftësi për t’i arritur.

Dhe e gjitha çfarë kanë mundur të bëjnë disa njerëz është t’i shikonin këto vende nga ajri, dhe të mahniteshin nga pamjet e tyre. Ndoshta gjëja më e mirë për këto vende është se nuk janë prekur ende nga dora e njeriut.

Këto janë ato vende:

Liqeni në pyll, Rusi1
Tepui, Venezuela2 2-2
Ujëvarat Honokohau, Maui3 3-3
Amazoni4 4-4
Gangkhar Puensum, Butan5 5-5
Pylli i gurit, Madagaskar6 6-6
Ishujt e Gurit, Palau7 7-7
Dallol, Etiopi8 8-8
Palmyra Atoll, Paqësor9 9-9