Vende të bukura për një pushim romantik

Çfarë mund të jetë më mirë se sa një pushim romantik me partnerin tuaj?

Më poshtë mund t’i shihni vendet e mahnitshme ku dominon romanca dhe ku gjërat e jetës së përditshme harrohen krejtësisht.

Hoteli Dedon në Filipine1 1-1
Ujëvara Seljalandsfoss, Islandë2 2-2
Hoteli UFOgel, Austri3 3-3
Plazhi i Ëndrrave, Ishulli Hong, Tajlandë4
Ubud, Bali, Indonezi5 5-5
Hoteli Katikies, Santorini, Greqi6 6-6
432 Park Avenue, Nju Jork7
Hoteli ‘Shkretëtirat e Luanit’, Afrikë të Jugut8 8-8
Saturnia, Itali9
Ishulli Vaadhoo, Maldive10
Hoteli Kakslauttanen, Finlandë11 11-11
Plazhi i Fshehur, Meksikë12 1212

Fotografitë: Google Images