Vendet magjike të mbrojtura nga UNESCO të cilat duhet t’i vizitoni

Disa përfaqësojnë anën gjeniale kreative të njeriut, përderisa disa të tjera janë dëshmi të traditave kulturore.

Por, sido që të jenë, këto vende të cilat janë nën mbrojtjen e UNESCO-së gjithmonë janë vende të cilat duhet të vizitohen.

Për ta dëshmuar këtë, MailOnline Travel ka mbledhur 21 foto të vendeve të tilla për të ilustruar saktë se pse duhet t’i vizitoni.

Prej Venecias e deri tek Pallati i Versailles, këto janë destinacionet më të mira për syrin dhe mendjen tuaj.

Çdokush do të duhej t’i fuste në listën e tij të vendeve që duhet t’i vizitojë.

Fusha e piramidave në Kajro, Egjipt

Ishujt Shkëmbinj në Lagunën Jugore, Palau

Ishujt Ogasavara në Arkipelagun Japonez

Parku Kombëtar Yellowstone në Montana

Zona tropikale e Kinës juglindore

Venecia, e emëruar “Mbretëresha e Adriatikut”

Pallati i Versailles, Francë

Ishulli Fraser, Australi

Delta Okavango, Botsvana

Parqet Malore Kanadeze

Havana, Kubë

Muri i Madh i Kinës

Florencë, Itali

Parku Kombëtar i Vullkaneve, Havaji

Taxh Mahalla, Indi

Maçu Piçu, Peru

Athinë, Greqi

Ishujt Arktik të Zelandës së Re

Carcassonne, Francë

Angkor Wat, Kamboxhia

Parku Kombëtar Tikal, Guetemala