Vendet më magjike në botë për të bërë kamping

Kur është fjala për kamping, jo të gjitha vendet janë të krijuara në mënyrë të barabartë.

Dhe përderisa për disa njerëz vendosja e një tende në një fshat është dëshira më e madhe, ekzistojnë disa vende nëpër botë të cilat me të vërtetë e çojnë kampingun në një nivel tjetër.

Alpet Gjermane për shembull dhe vendi për kamping ‘Waldseilgarten Hollschlucht’ iu japin turistëve mundësinë për të fjetur qoftë në mbulesa të vendosura në trupa pemësh, ose lartë në shkëmb në një çadër të përshtatshme.

Më poshtë mund t’i shihni vendet më magjike në botë për të bërë kamping:

Thellë në Alpet Gjermane

Qëndrimi varur në Parkun Kombëtar ‘Yosemite’ të Kalifornisë

Çfarë pamje: Waldseilgarten Hollschlucht

Mali Jaojun, Kinë

Brenda shpellës më të madhe në botë, Vietnam

Shpellat e akullta në Kanada

Mali më i lartë në Ukrainë, Hoverla

Në shkretëtirën e Saharës

Amarnath, Indi

Skoci