Vendet më romantike në botë për ta kaluar Vitin e Ri

Viti i Ri është gati këtu dhe kjo është koha më e mirë e vitit që ta kaloni bashkë me personin më të dashur.

Nëse po kërkoni pak inspirim se si ta trajtoni personin që dashuroni, atëherë s’keni nevojë të shikoni më tutje.

Kjo listë më poshtë që pushime.com e sjell për ju, ju tregon vendet më romantike në botë për ta pritur vitin 2018.

Nju Jork, SHBA

Edinburgh, Skoci

Venecia, Itali

Paris, Francë

Sidnej, Australi

Rio de Zhaneiro, Brazil

Cape Town, Afrikë të Jugut

Londër, Angli

Hong Kong

Madeira, Portugali

Dubai