Vendet më të mira për një aventurë dimërore

Për disa njerëz, aventura dimërore do të thotë të marrësh pasaportën dhe të ikësh në një vend me temperatura të ftohta.

Por, për të tjerët, të gjesh një vend të përsosur dimëror të kompletuar me borë dhe atmosferë festive është aventura më e mirë dimërore.

Kështu, National Geographic ka krijuar një listë me top nëntë vendet të cilat duhet t’i vizitoni, për një pushim të përsosur.

Prej tregjeve të famshëm të Krishtlindjeve në Vjenë e deri në parajsën e Belizes, këto janë vendet më të mira për një aventurë dimërore:

Vjenë

Vietnam

Japoni

Tanzani

Patagonia

Karaibe

Belize

Kaliforni

Antarktidë