Vendet më të popullarizuara të botës për këtë vit, sipas TripAdvisor

Kur është fjala të shkosh në vendet më të popullarizuara turistike në botë, kjo listë e TripAdvisor mund t’ju bëjë që ta vizitoni ndonjërën prej tyre këtë verë.

Dëshironi të shkoni në Itali? Mos harroni të shkoni në Vatikan, që është vendosur në krye të listës së vendeve që duhet të shkoni këtë vit (në faqen më të famshme të udhëtimeve).

Dhe nëse jeni në Angli, padyshim se duhet të vizitoni Ishullin e Pashkëve dhe Kështjellën Windsor.

Kjo është lista e vendeve në të cilat kanë shfaqur më së shumti interesim turistët për të shkuar, duke rezervuar fluturime dhe hotele në to.

Vatikani

Çikago

Ishulli i Pashkëve

Roma

Londra

Kanioni i Madh

Burj Khalifa, Dubai