Vendet që marrin pamje mahnitëse gjatë dimrit

Dimri tashmë është këtu dhe me ardhjen e tij do të thotë se edhe natyra është zbardhur në disa vende.

Ndryshe nga stinët tjera, dimri i jep një pamje unike çdo vendi që mbulohet nga dëbora.

Kështu, në fotografitë që kemi mbledhur më poshtë, ju do të mund t’i shihni vendet që duken shumë të bukura gjatë dimrit – dhe që patjetër duhet t’i vizitoni.

Alcazar, Spanjë1

Alpet francezefrench

Bergen, Norvegji2

Bern, Zvicër

Blefjell, Norvegjiblefjell

Gullfoss, Islandëscreenshot_1

Hallstatt, Austrihallstatt-in-winter

Liqeni Bled, Sllovenibled

Liqeni Plitvice, Kroaciplitvice-lake-jezera-in-winter

Pragë, Çeki winter_in_prague-wallpaper-1366x768

Bansko, Bullgaribansko

Paris, Francëparisss

Amsterdam, Holandëamsterdam

Bruksel, Belgjikëbruksel

Zagreb, Kroaci

Berlin, Gjermani

Mavrovë, Maqedonimavrovo-ski

Borovets, Bullgariborovets

Burimi i fotografive: Google Images